Om Rikke Andersen Marketing

Du har sikkert regnet ud, at der bag Rikke Andersen Marketing står en kvinde ved navn Rikke Andersen. Jep, det er mig.

Jeg hjælper mine kunder med, ja, du gættede det: Marketing. Men allerhelst hjælper jeg med at motivere mine kunder til at lave godt, værdifuldt indhold til sociale medier og nyhedsbreve (det der så pænt hedder Email marketing) – hvilket for øvrigt er en virkelig god kombi, når du bruger det rigtigt. 

Kreativiteten spirer (også) i mit hjem

Jeg bor i et dejligt 70’er-hus i Tønder med min kæreste Simon og vores to skønne og vilde børn Hannah og Ebbe.

Vi har siden oktober 2020 renoveret vores hus. Renoveringsprocessen er hård, men det er også fedt at kunne sætte vores eget præg på huset. Går du op i boligindretning, renovering og DIY-projekter eller vil du inspireres til stærkt videoindhold på dine sociale medier, så følg endelig med på min boligprofil på Instagram lige her.

Men hvor kommer erfaringen så fra?

Jeg startede mit arbejdsliv på et digitalt bureau i Aarhus som Paid Social Specialist. Her arbejdede jeg primært med at udarbejde strategier for samt opsætte virksomheders betalte annoncering på Facebook og Instagram. Derudover afholdt jeg en del workshops med fokus på at de deltagende virksomheder selv skulle kunne drive deres tilstedeværelse og annoncering på sociale medier.

Senere har jeg arbejdet med online marketing i en møbelforretning – et rent slaraffenland, når man som jeg er vild med interiør. Jeg havde primært ansvar for al e-mail marketing (dvs. både nyhedsmails og automatiske flows) samt opslag og annoncering på Facebook og Instagram. 

Jeg arbejder stadig med de skønne sociale medier, email marketing og kreativt indhold – men jeg nyder at være tættere på mine kunder nu.